Despre noi

Proiecte Digitale Speciale este divizia de inovatie a agentiei interactive Syscom Digital. Suportul logistic al agentiei (platforme web, dezvoltare de aplicatii mobile, sistemul automatizat de apeluri IVR,  platforma SMS) sunt baza solida pe care am inceput sa construim inca din 2015 experinte digitale de consumer interaction cu adevarat memorabile, utilizand device-uri si tehnologii digitale de ultima ora: vitrine digitale, touch digital totems, Kinect, module automatizate, senzori specifici de activare automata, content si proiectii digitale, infokioskuri, photobooth-uri, aplicatii de augmented reality etc.

Ideile si proiectele inovative dezvoltate, increderea si indrazneala clientilor nostri si cererea tot mai mare de astfel de proiecte ne-au determinat sa investim in tehnologie IT si softuri specializate, in logistica specifica (ecrane touch de dimensiuni mari, flota de tablete, schele specifice ptr evenimente, aparate foto de ultima generatie si altele).

Echipa noastra impreuna cu cea a colegilor de la Syscom Digital, conlucreaza frumos pentru a oferi cele mai fascinante si antrenante activari de consumatori intr-o sinergie perfecta:

  • experienta si specializarea colegilor nostri in mecanici si tactici de activare, reactivari consumatori si analize complete
  • knowhow-ul nostru distinct in dezvoltare specifica de soft si integrarea tool-urilor necesare interactiunii cu consumatorii.

Proiectele noastre nu numai ca aduc inovatie, dar induc un grad mare de interactiune si stare de bine in randul consumatorilor, prin mecanici memorabile de entertainment, edutainment sau infotainment, punand la dispozitia consumatorilor interfete user-friendly, uni sau multiplayer, expunand content video creat sa genereze un grad mare de asimilare din partea consumatorilor.

Ne propunem sa dezvoltam aplicatii inovative si sofisticate prin intermediul carora insa, consumatorii sa beneficieze de interactiune in cel mai simplu, distractiv si eficient mod. Proiectele si solutiile noastre sunt customizate. Dezvoltam la cerere orice mecanici indraznete de consumer interaction. Pana in acest moment am reusit sa ducem la capat toate cerintele clientilor nostri, chiar daca unele solutii le realizam pentru prima data. invatam impreuna cu ei sa facem permanent lucruri noi si garantam ca nu ne dam batuti pana nu ne iese asa cum ne dorim impreuna.

Va invitam sa studiati sectiunea SOLUTII, unde veti putea vizualiza cateva exemple de tool-uri interactive ce pot fi utilizate in cadrul unor activari de consumatori in-store sau outdoor si va asteptam oricand cu cereri indraznete. Va asiguram ca vom veni intotdeauna cu o propunere inovativa.